International Olympiad in Informatics 2014, del 4

Etter et velfortjent besøk til en fornøyelsespark/badeland og en tur opp i Taipei 101, som med sine 101 etasjer og 509 meter var verdens høyeste bygg fra 2004 til 1010, gjenstod bare én ting på programmet: avslutningsseremonien, hvor medaljene deles ut. Det var en veldig god følelse å se en nordmann på scenen etter ti års medaljetørke!

Laget på toppen av Taipei 101:

Laget på toppen av Taipei 101

Taipei by night, sett fra Taipei 101:

Taipei by night, sett fra Taipei 101

Johan får utdelt medalje og diplom under avslutningsseremonien (diplomene ble dessverre stokket om, så han holder en annens diplom):

Johan får utdelt medalje og diplom under avslutningsseremonien

Johan med medaljen utenfor Taipei 101:

Johan med medaljen utenfor Taipei 101

Med unntak av Åsmund, som har blitt igjen i Taiwan for en ukes ferie (for lederne består IOI stort sett av møtevirksomhet, konferanser og oppgaveoversettelse), kom alle tilbake til Norge på mandag morgen. Fredrik Anfinsen og Fredrik Østrem begynner å studere på Universitetet i Oslo til høsten og kan dermed ikke delta mer i IOI (men vi forventer at de kommer til å gjøre det sterkt i NM i Programmering, som er en programmeringskonkurranse for studenter) – men Johan og Håvard er allerede i gang med å forberede seg til neste års Norsk informatikkolympiade og, hvis de nok en gang vinner NIO, International Olympiad in Informatics 2015 i Astana i Kazakhstan. Den norske delegasjonen fra IOI 2014 takker for seg!