Første runde i NIO 2013

Norsk informatikkolympiade er en programmeringskonkurranse for elever i videregående. Første runde foregår i uke 45 (5.-9. november), så den nærmer seg med stormskritt! Har du lyst til å delta? Ta kontakt med IT- eller mattelæreren din og få ham/henne til å melde på skolen din! Dersom du befinner deg i Oslo, Trondheim eller Bergen vil det også være mulig å delta på universitetene i disse byene.

I Oslo kan man, dersom skolen ikke arrangerer NIO, delta i 1. runde av NIO onsdag 7. november på Institutt for Informatikk ved UiO. Se kart. Oppmøte kl 18:30 for registrering. Konkurransen foregår i seminarrom “C” (oppkalt etter programmeringsspråket) i tredje etasje.

I Bergen kan man delta på UiB onsdag 7. november kl 18:00 dersom skolen ikke arrangerer NIO (nøyaktig sted og instruksjoner kommer snart).

I Trondheim kan man delta onsdag 7. november kl 18:30 dersom skolen ikke arrangerer NIO. Dette foregår på Realfagbygget på NTNU; ring 95 93 98 26 når du kommer dit for å bli sluppet inn.

Deltar du på et av disse tre stedene bør du melde deg på for å være garantert en plass.

Er du nysgjerrig på programmering, men har ikke drevet med det før? Ingen grunn til panikk; første runde vil inneholde en del matte- og logikkoppgaver i tillegg til programmeringsoppgaver, og etterhvert som andre runde nærmer seg vil vi poste en del ressurser for å lære seg programmering.