2. runde i NIO 2014/2015

2. runde starter nå kl. 00:00 natt til mandag 12. januar, og varer i eksakt en uke. Oppgavene finner man på konkurranseserveren (merk at dette er en annen adresse enn treningsserveren). Samme brukernavn og passord som før kan brukes. Vi ønsker alle lykke til med løsningen av oppgavene!

Hvis du ikke har deltatt i NIO i tidligere år, har vi har en artikkel om hvordan man løser NIO-oppgaver. Nederst står det også en oversikt over noen av de mer obskure feilmeldingene som konkurranseserveren kan gi.

Et lite tips: Det er ikke lurt å vente til siste sekund med å sende inn løsninger. Gjør heller dette så tidlig som mulig for å få tilbakemelding tidlig. Husk at det er lov å sende inn så mange ganger du vil, og det er den beste besvarelsen på hver oppgave som teller.

Om du står fast med programmeringen, lurer på hva en bestemt feilmelding betyr eller lignende, spør oss gjerne på Facebook-siden vår.

Hvis du ikke kvalifiserte deg til 2. runde, men har bedt om tilgang til treningsserveren, vil du ha tilgang til å sende inn svar i 2. runde også, men du vil ikke dukke opp i resultatlistene eller ha mulighet til å kvalifisere deg til finalen.